De diensten van Garage de Vecht

Bosch workshop partner

Als uw auto het begeeft of onderhoud nodig heeft, wilt u weer zo snel mogelijk op weg. Onze gediplomeerde monteurs leveren vakkundig onderhoud, terwijl u dmv vervangend vervoer ongestoord verder rijdt.

Garage de Vecht is Bosch workshop partner, wat betekend dat wij gebruik maken van geavanceerde Bosch uitlees apparatuur. Omdat autosystemen continu beter en geavanceerder worden, volgen onze monteurs regelmatig trainingen via Bosch workshop partner. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto industrie

Uitlezen en storingen zijn niet altijd snel verholpen

Sommige storingen zijn niet snel verholpen en vergen wat meer zoekwerk doordat elektronische installaties steeds meer deel uitmaken van de mechaniek in de auto. Onze werkplaats is uitgerust met originele uitleesapparatuur op dealer niveau voor diverse merken (Pass-true) om nog dieper in de auto te komen. Denk hierbij ook aan software-updates, programmeren van sleutels en trekhaken.

Tevens kunnen wij in Digitale service boekjes (DSB) de historie opvragen en bijhouden. Zo blijft uw autoen onderhoudsgegevens up to date.

Ook zijn wij aangesloten bij Eurol servicepoint.

Al meer dan 40 jaar weten ook mensen uit Deventer en Apeldoorn,en zelfs ver daarbuiten ons te vinden.

U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer en kunt u u eigen auto weer ophalen wanneer het u uitkomt. In overleg kan dit ook buiten kantoortijden.

Werkzaamheden

  • Algemene periodieke controle (apk)
  • Onderhoudsbeurten en reparatie
  • Volledige airco onderhoud voor zowel R1234YF als R134A gas
  • Diagnoses stellen dmv electronica uitlezen nav storingen en foutmeldingen
  • Schadeherstel (incl. afhandeling met de verzekering)
  • Banden vervangen, balanceren en 3-D 4-wiel uitlijning
  • Automaatbak spoelen

WAT KOST DAT?

De garanties van Garage de Vecht

Wij zijn aangesloten bij de Nationale Autopas (NAP). Zo weet u dat de kilometerstand altijd klopt en dat u krijgt waar u voor betaalt.