De diensten van Garage de Vecht in omgeving Terwolde

De apk is zo gepiept

Als uw auto het begeeft of onderhoud nodig heeft, wilt u weer zo snel mogelijk op weg. Onze gediplomeerde monteurs leveren vakkundig onderhoud, terwijl u in een leenauto ongestoord verder rijdt.

Garage de vecht: de beste service

Bij Garage de Vecht kunt u gebruik maken van vervangend vervoer en kunt u uw eigen auto weer ophalen wanneer dat uitkomt, in overleg ook buiten kantoortijden.

Al meer dan 40 jaar weten ook mensen uit Deventer en Apeldoorn,en zelfs ver daarbuiten ons te vinden. In onze werkplaats volgen we regelmatig Bosch trainingen om mee te gaan in alle ontwikkelingen.

Elektronische installaties maken steeds meer deel uit van de mechaniek in de auto. Onze werkplaats is uitgerust met een geavanceerd diagnoseapparaat van Bosch, waarmee elke storing in de elektronica zo is opgespoord en verholpen. Maar ook nieuwe auto’s kunnen wij hiermee programmeren en uitlezen.

Omdat autosystemen continu beter en geavanceerder worden, volgen onze monteurs regelmatig opleidingen via Bosch BIS (Bosch Injection Systems). Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto industrie

  • Algemene periodieke controle (apk)
  • Onderhoudsbeurten en reparatie
  • Volledige airco onderhoud
  • Foutmeldingen en elektronica uitlezen
  • Inbouwen van carkits, navigatiesystemen, autoradio’s ect.
  • Schadeherstel (incl. afhandeling met de verzekering)
  • Banden vervangen, balanceren en 4-wiel uitlijning

U bent altijd welkom voor een snelle airco fix-up: wij halen het aircosysteem dan leeg en vullen het direct weer bij.

Kom langs

De garanties van Garage de Vecht

Wij zijn een erkend BOVAG-garage en aangesloten bij de Nationale Autopas (NAP). Zo weet u dat de kilometerstand altijd klopt en dat u krijgt waar u voor betaalt.

Voor u de weg op gaat, geven wij de auto een nieuwe apk en wordt de auto van binnen en van buiten grondig gereinigd.